26

Oct

11

V Col.loqui Internacional d’Animació Sociocultural

Els dies 26, 27 i 28 d’octubre, te lloc a Zaragoza el V Coloqui Internacional d’Animació Sociocultural, promogut per l’Instituto de Educación y Políticas Sociales de Aragón (IEPSA), entitat que reuneix als professionals de l’àmbit social i educatiu, així com a investigadors i professors universitaris.

Aquest cicle de col·loquis es va iniciar a Burdeos el mes de novembre de 2003. Després, va continuar Sao Paulo (2005), Lucerna (2007) i Montreal (2009). Durant aquests anys, han servit d’espai de trobada entre investigadors, educadors i gestors per a debatre, reflexionar, compartir troballes i trobar tendències.

Aquesta V edició tindrà lloc per primera vegada a una ciutat espanyola com a escenari: Zaragoza, ciutat mitjana amb una rellevant trajectòria històrica al voltant dels moviments socials, a més de pionera i referent estatal en lo que es refereix a iniciatives socioeducatives i socioculturals.

ARC Mediació col·labora amb el IEPSA en l’elaboració de les conclusions del col·loqui; per això, el seu equip estarà present durant tots el dies de celebració del mateix.

El període d’inscripció ja s’ha tancat, però es pot consultar tot el que fagi referència al col·loqui a la pàgina web

Programa del col·loqui